ACT4PEOPLE ACT4PEOPLE
 
ACT4PEOPLE
Νέα
Ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
ACT4PEOPLE
Εκδόσεις
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Επικοινωνία

Help line


Νέα

Bετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής 14/02/2017

Ο αγαπημένος Νίκος Μάλλιαρης, υπήρξε ένας δυναμικός αλλά και τεχνίτης ποδοσφαιριστής, που γνώριζε με τις ενέργειές του να σκοράρει, αλλά και να δίνει και πολλές τελικές πάσες στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν και αυτοί.

Εδώ, στην ενημέρωση που ακολουθεί, ο Νίκος και πολλοί συμπαίκτες του, σκοράρισαν στην ανθρωπιά και την ευαισθησία. Είναι όλοι τους γνωστοί για τον Ουμανισμό και τα ευγενή συναισθήματα που τους διέπουν.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη.

 

Για την ACT

Κωνσταντίνος Μ. Σκηνιώτης

 

 

Ποδόσφαιρο χωρίς κάγκελα πίσω από τα «κάγκελα»

Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής. Όχι, δεν προέβησαν σε καμία παράνομη πράξη. Τουναντίον. Πήγαν με τη θέλησή τους, με το χαμόγελο στα χείλη και με τα χέρια γεμάτα δώρα, για έναν αξέχαστο ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδων των κρατουμένων, η οποία –πιστέψτε μας- μιλάει στο τόπι.

Το γηπεδάκι των φυλακών – χωρίς κάγκελα έστω και πίσω από τα «κάγκελα», για 90 λεπτά θύμισε Καμπ Νόου, με την ομάδα των κρατουμένων να κλέβει την παράσταση. Το τελικό σκορ 6-9 σε βάρος της Προοδευτικής τα λέει όλα.

Η φιλική αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα ενενήντα χρόνια από την ίδρυση της Προοδευτικής και αποτελεί μέρος των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν η διοίκηση του σωματείου, οι παλαίμαχοι παίκτες και οι οπαδοί της ομάδας, με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής υποδέχτηκαν ο διευθυντής των Φυλακών Κορυδαλλού κ. Χριστόφορος Γιαννακόπουλος και ο αρχιφύλακας κ. Νίκος Πετρόπουλος οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την συνεργασία, την κοινωνική τους ευαισθησία και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους κρατουμένους.

Οι παλαίμαχοι προγραμματίζουν κι άλλες εκδηλώσεις εντός των φυλακών Κορυδαλλού με θέμα το «καλό» ποδόσφαιρο την κοινωνική και πολιτιστική του διάσταση.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παλαίμαχοι πρόσφεραν στους κρατούμενους αναμνηστικά δώρα - μπάλες, φανέλες και ημερολόγια, για τα ενενήντα χρόνια της Προοδευτικής.

Σας ευχαριστούμε παιδιά που μας δεχτήκατε, για τις ωραίες στιγμές που μας χαρίσατε και συγχαρητήρια για την νίκη.

 

H ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
 
 
Στείλτε τα δικά σας νέα, τις δικές σας ειδήσεις, τα δικά σας σχόλια...
 
επιστροφή »
 
Ζηνοδώρου 4-6, 104 42, Αθήνα | Τηλ./Fax. +30 210 5150113
Design, programming & maintainance: graphics.gr
 
 
English Francais Italiano Ελληνικά