ACT4PEOPLE ACT4PEOPLE
 
ACT4PEOPLE
Νέα
Ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
ACT4PEOPLE
Εκδόσεις
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Επικοινωνία

Help line


Νέα

Εκδήλωση του Β΄ Γυμνασίου Αρρένων 12/11/2017

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, το κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ, στην οδό Κοδριγκτώνος 21, πλημμύρισε από ήχους και στίχους που ταξίδεψαν την Ελλάδα για περισσότερες από πέντε δεκαετίες και αγκαλιάστηκαν από τρεις γενιές Ελλήνων. Από τραγούδια που μίλησαν μέσα στην ψυχή του κόσμου και τον συντρόφευσαν πότε στις όμορφες και πότε στις δύσκολες στιγμές. Επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του  εμβληματικού στιχουργού, συγγραφέα και δημοσιογράφου Λευτέρη Παπαδόπουλου, τον οποίο τίμησε ο Σύλλογος Αποφοίτων του Β΄ Γυμνασίου Αρρένων - Β΄ Γυμνασίου & Λυκείου Αθηνών.

Η αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο μουσική εκδήλωση έφερε τον τίτλο: «Ο Λευτέρης της Ελλάδας, το γειτονάκι μας» και σε αυτήν πήραν αφιλοκερδώς μέρος οι καλλιτέχνες: Μελίνα Ασλανίδου, Ζαχαρίας Καρούνης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Πεφάνη, Ανδρέας Καραντίνης,  Σταμάτης Κόκοτας, Ελένη Ροδά και Μάριος Στρόφαλης (ο οποίος επιμελήθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα) στο πιάνο.

Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΕΒΕ, υποστηρικτής των πολιτιστικών δρώμενων της Αθήνας, υπήρξε χορηγός της τιμητικής αυτής εκδήλωσης αφιερωμένης στον Λευτέρη Παπαδόπουλο. 
 
Στείλτε τα δικά σας νέα, τις δικές σας ειδήσεις, τα δικά σας σχόλια...
 
επιστροφή »
 
Ζηνοδώρου 4-6, 104 42, Αθήνα | Τηλ./Fax. +30 210 5150113
Design, programming & maintainance: graphics.gr
 
 
English Francais Italiano Ελληνικά