ACT4PEOPLE ACT4PEOPLE
 
ACT4PEOPLE
Νέα
Ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
ACT4PEOPLE
Εκδόσεις
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Επικοινωνία

Help line


Νέα

Διεθνής επιτυχία Αθήνα 15/2/2011

Διεθνής επιτυχία


 

Η φίλη μας Πόπη Τσαντούλα είχε άλλη μια μεγάλη, διεθνή επιτυχία, η οποία ανέβασε την ίδια στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αλλά μαζί της ανέβασε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και την Ελλάδα.

 

 

Πήρε μέρος στους μεγάλους διεθνής αγώνες σκοποβολής της Σουηδίας, όπου μετείχαν αθλητές από την Σουηδία, τη Νορβηγία, την Φιλανδία, τη Δανία και άλλες χώρες και μόνη η Πόπη εκπροσώπησε την Ελλάδα.

 

 

Κατέκτησε ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια, αλλά κυρίως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της αναγνώρισης όλων των αθλητών που πήραν μέρος και των διοργανωτών.

 

 

Οι αγώνες αυτοί τυχαίνουν μεγάλης και ουσιαστικής προβολής αλλά και αναγνώρισης.

 

 

Κλείνουμε αυτό το μικρό σημείωμα, τονίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση ότι τέτοιες στιγμές είναι ιδιαίτερα σημαντικές στις μέρες που περνάει ο τόπος μας και οι συμπολίτες μας. Είναι σημαντικές γιατί δίνουν χαρά και ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης. Είναι επίσης σημαντικές  γιατί ξαναβάζουν στο επίκεντρο τις μεγάλες αξίες της ειρήνης, της συναδέλφωσης των λαών, του αθλητικού ιδεώδους και του Ολυμπισμού, όπως τον έχουμε στο νου μας όλοι  εμείς οι καθημερινοί άνθρωποι.

 

 

Θερμά συγχαρητήρια στην Πόπη και στην οικογένειά της που την στηρίζει παντού. Ευχόμαστε σε όλους τους υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και καλή συνέχεια.

 

 

Για την Act4people

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Κώστας Σκηνιώτης

 

 

 
 
Στείλτε τα δικά σας νέα, τις δικές σας ειδήσεις, τα δικά σας σχόλια...
 
επιστροφή »
 
Ζηνοδώρου 4-6, 104 42, Αθήνα | Τηλ./Fax. +30 210 5150113
Design, programming & maintainance: graphics.gr
 
 
English Francais Italiano Ελληνικά