ACT4PEOPLE ACT4PEOPLE
 
ACT4PEOPLE
Νέα
Ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
ACT4PEOPLE
Εκδόσεις
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Επικοινωνία

Help line


Νέα

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ… 07/01/2015

…είναι ένα απάγκιο στο οποίο συχνά καταφεύγουμε για να αντιμετωπίσουμε τον καυτό ήλιο, που μερικές φορές στη ζωή μας δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτος.

Ειδικά καθώς περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε, έχουμε όλο και περισσότερο την τάση να επιστρέψουμε σε εκείνα τα μαθητικά χρόνια και να αναβιώσουμε μνήμες και καταστάσεις.

Αναπτύσσεται η διάθεση να ξαναβρεθούμε με φίλους με τους οποίους καθόμασταν στα ίδια θρανία, μοιραζόμασταν τα ίδια παιχνίδια, κάναμε τις ίδιες σκανδαλιές, είχαμε τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες αγωνίες για τη μετέπειτα ζωή μας.

Ο Μάνθος Γκάνιος με επιμονή, υπομονή και ζήλο προχωρεί την εφημερίδα Συμμαθητές και μέσα σ’ αυτή ξαναζωντανεύει σημαντικά γεγονότα της εποχής του.

Μέσα και από τη διαδρομή της εφημερίδας, διαπιστώνει κανείς την πορεία της ίδιας της ζωής, τον αδυσώπητο και αέναο κύκλο της. Πόσοι ξεκινάμε, πόσοι μένουμε σε κάποια στιγμή, πως στο κλείσιμο αυτού του κύκλου λείπουμε όλοι.

Άραγε, λείπουμε ή μήπως αφήνουμε πίσω μνήμες και αναμνήσεις για τους επόμενους;

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και από τη καρδιά μου τον Μάνθο Γκάνιο και τον Χάρη Γλύτση, γιατί στις εξαιρετικές εκδόσεις της εφημερίδας, μου έχουν κάνει τη μεγάλη τιμή να αναφερθούν στα ποιήματά μου. Είναι μια γενναιόδωρη παροχή από τη πλευρά τους, την οποία εκτιμώ βαθύτατα.

Εύχομαι ολόψυχα στον Μάνθο και στον Χάρη να συνεχίζουν το υπέροχο αυτό έργο τους.

Εύχομαι ολόψυχα στον Νίκο Βεριόπουλο τον Πρόεδρο του Συλλόγου των συμμαθητών μας,  να έχει πάντα την όρεξη και τη διάθεση για τη δουλειά που κάνει.

Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές, από όποια τάξη και αν προέρχονται να έχουν υγεία και δύναμη, να έχουν μέσα στα σπίτια τους προκοπή.

 

Για την ACT

Κωνσταντίνος Μάνθου Σκηνιώτης


 
 
Στείλτε τα δικά σας νέα, τις δικές σας ειδήσεις, τα δικά σας σχόλια...
 
επιστροφή »
 
Ζηνοδώρου 4-6, 104 42, Αθήνα | Τηλ./Fax. +30 210 5150113
Design, programming & maintainance: graphics.gr
 
 
English Francais Italiano Ελληνικά