ACT4PEOPLE ACT4PEOPLE
 
ACT4PEOPLE
Νέα
Ανακοινώσεις
Δραστηριότητες
ACT4PEOPLE
Εκδόσεις
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Επικοινωνία

Help line


Νέα

Μπράβο ΠΗΝΕΛΟΠΗ 04/09/2013

                            Μπράβο  ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Αθήνα, 1/9/2013

          Η αγαπημένη μας φίλη Πηνελόπη Τσαντούλα, πήρε μέρος για δεύτερη φορά στους Παγκόσμιους Αγώνες για αθλητές άνω των 30 ετών, που αυτή τη φορά γίνανε στο Τορίνο της Ιταλίας.

          Πήραν μέρος περίπου 19.000 αθλητές, πήραν μέρος αθλητές από 90 χώρες, η Πηνελόπη Τσαντούλα ήταν η μόνη αθλήτρια – αθλητής από τη χώρα μας.

          Οι αγώνες καλύφθηκαν από τα τηλεοπτικά μέσα της Ιταλίας, η τελετή έναρξής τους έγινε στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Τορίνο και καλύφθηκε ζωντανά από την τηλεόραση. Η Πηνελόπη κατέκτησε στους αγώνες αυτούς 2 χρυσά μετάλλια στη σκοποβολή, ενώ 4 χρόνια πριν στο Σίδνεϋ είχε κατακτήσει  1χρυσό και 1 αργυρό μετάλλιο.

          Όλοι εμείς στην ACT, που συμβάλλαμε στο να φθάσει η Πηνελόπη στο Τορίνο νοιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι και περήφανοι. Ευχαριστούμε θερμά τη ΚΑΜΠΥΛΗ, που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της ACT, και ευχαριστούμε και την AVON για τη συμβολή της.

          Στην Πηνελόπη Τσαντούλα ευχόμαστε, και είμαστε σίγουροι γι’ αυτό, ότι και στους επόμενους Παγκόσμιους Αγώνες την επόμενη 4ετια θα είναι παρούσα και νικήτρια.

Για την ACT 4people

 και ACT 4children

Κώστας Σκηνιώτης

 
 
 
Στείλτε τα δικά σας νέα, τις δικές σας ειδήσεις, τα δικά σας σχόλια...
 
επιστροφή »
 
Ζηνοδώρου 4-6, 104 42, Αθήνα | Τηλ./Fax. +30 210 5150113
Design, programming & maintainance: graphics.gr
 
 
English Francais Italiano Ελληνικά